AKO ŽELIŠ DA ZA 3 DO 6 MESECI TRAJNO PROMENIŠ SVOJE NAVIKE I NIKAD VIŠE NE ODUSTANEŠ, NA PRAVOM SI MESTU!

Stalno si na dijeti, a nemaš rezultate? Želiš da izgubiš kilograme, da se zategneš, smanjiš salo na stomaku, stanjiš butine, ukloniš celulit, da se dobro osećaš u svom telu?
Mi ti garantujemo rezultate, ako se budeš pridržavala svega onoga što saradnja sa nama podrazumeva.

OVO SU DEVOJKE KOJE SU BILE U ISTOJ ILI SLIČNOJ SITUACIJI KAO TI, ALI ONDA SU PREDUZELE AKCIJU. ONE SU SADA MOTIVACIJA DRUGIMA, A TO MOŽEŠ I TI, AKO DONESEŠ ODLUKU SADA.

One su žene koje žive realne živote, imaju obaveze, porodicu, posao, hobije, društveni život, ali i žene koje su rekle DOSTA JE!, stavile sebe na prvo mesto i poređale prioritete.

POSLUŠAJ NJIHOVE UTISKE I REZULTATE. ŠTA SU DOBILE, A DA NISU OČEKIVALE I KOME PREPORUČUJU PROGRAM.

Program bih preporučila svima kojima je stvarno dosta svega i žele promenu!

Moje dete vidi da se trudim oko sebe i znam da ću njemu preneti zdrave navike.

Dobila sam ogromnu podršku i motivaciju!

POSTOJE 3 ELEMENTA KOJA SU KLJUČNA ZA TVOJ NAPREDAK I REZULTATE, A SVA TRI TE ČEKAJU SA NAMA:

ZNANJE

Mi ti dajemo edukaciju!
Sigurne smo da si do sada imala više pokušaja da dođeš do svojih rezultata. Ali ako ne znaš kako, možeš samo da se vrtiš u krug i uvek budeš na početku.

Naučićemo te KAKO!

VOLJA

Pomoći ćemo ti da postigneš kontinuitet!
Postoje i žene koje znaju KAKO, ali nemaju volju da se pokrenu i u tome istraju.

Pomoći ćemo ti da budeš mentalno jača i da nikad ne odustaješ!

MENTORSTVO

Mi ćemo biti tvoja podrška!
Svaki proces ima svoje uspone i padove, potreban ti je neko da te prati i bude vetar u leđa i kada nije sve idealno. Neko ko ti neće dopustiti da odustaneš!

Dobićeš apsolutnu podršku nas i naše zajednice.

1:1 mentorstvo sa sestrama Budimir 1:1 mentorstvo sa sestrama Budimir 1:1 mentorstvo sa sestrama Budimir
1:1 mentorstvo sa sestrama Budimir 1:1 mentorstvo sa sestrama Budimir 1:1 mentorstvo sa sestrama Budimir

KOJE REZULTATE MOŽEŠ DA OČEKUJEŠ ZA 3 MESECA SARADNJE:

ŠTA OD NAS NEĆES DOBITI:

KAKO FUNKCIONIŠE SARADNJA SA NAMA:

PODRŠKA I PRAĆENJE NAPRETKA

Kada uđeš u program, popunićeš uvodnu anketu kako bismo saznali više o tebi, videli gde će ti najviše trebati naša pomoć i kako bismo mogli da merimo tvoj napredak u daljem procesu.

Svakih 7 dana dobićeš check in anketu kako bismo uvek znale kako napreduješ.

PLAN TRENINGA

Naši treninzi su snimljeni od početka do kraja, sve vreme te vodimo, objašnjavamo na šta da obratiš pažnju i motivišemo te da istraješ. Treninzima možeš da pristupiš uvek i možeš da ih radiš kući uz minimalnu opremu (bućice, klupa/steper, elastične trake). Redovan trening (3-4 x nedeljno) je jedan od preduslova da stigneš do svog cilja.

PLAN ISHRANE

Tu je edukacija koja će ti dati neprocenjivo znanje uz koje ćeš znati iskombinovati svoj dnevni meni u skladu sa svojim ciljem. Ovo znanje pomoći će ti da bez odstupanja jedeš i kada si na odmoru, na proslavama, putovanjima…

FB ZAJEDNICA

Članstvo u fb grupi daće ti podršku, motivaciju i inspiraciju za pripremu obroka. Bez obzira što je ovo mentorstvo 1:1, naše dugogodišnje iskustvo u grupnom radu pokazalo nam je da su žene više motivisane kada imaju osećaj pripadnosti zajednici koja je okupljena oko istog ili sličnog cilja.

Bonus

Naša misija i vizija je da pokrenemo što više devojaka da se aktiviraju, pronađu vreme za sebe i stvaraju nove navike koje im služe i koje su im životno održive.

Naš početak je bio davne 2009. godine i od tada do sad sarađivale smo sa preko 10 000 žena uživo i online.
Ne težimo ka savršenstvu, nego ka tome da se svi dobro osećamo u našem telu.

JANKA

Ako si majka, supruga i žena koja ima posao, apsolutno te razumem! I iz iskustva znam da ćeš biti srećna i zadovoljna samo ako u svemu pronađeš vreme za sebe i staviš svoje potrebe na listu prioriteta. Nemoj pogrešno da me razumeš, želim da budeš najbolja mama svom detetu, ali takođe i najbolja TI za SEBE.

Ovo je za sve mame koje žele da imaju više samopouzdanja.

MILICA

I sama sam se našla u situaciji da “nemam vremena” i da ne stižem sve što želim, ali kad god nisam uspevala, znala sam da ustvari nisam organizovana i da moji prioriteti nisu dobro posloženi. Nastojim da imam rutine koje mi služe, jer verujem da se upravo njima vraćamo i u najtežim životnim situacijama, jer samo tada znam da ću uspeti, kada sam zadovoljna i kada delujem iz dobrog stanja.

Želim da ti pomognem da se organizuješ i napraviš plan koji ti je životno održiv.

PITANJA I NEDOUMICE:

Odgovor na ovo ne znamo ni mi, ali saznaćemo ga kad te bolje upoznamo, popričamo detaljnije o tvojim ciljevima i procenimo možemo li ti pomoći ili ne.


Ono što je sigurno – ako si pročitala i pogledala sve na stranici i misliš da ima smisla za tebe onda nam se svakako javi, jer nemaš šta izgubiti.

Ako procenimo da ovaj program nije za tebe, svakako ćeš osvestiti mnogo toga o sebi, svojim ciljevima i potrebama.

Ako znamo bolje rešenje za tebe – uputićemo te ili ti dati savet šta da radiš.

Možda se trenutno događa puno toga u tvom životu i nemaš vremena u svom kalendaru ili jednostavno trenutno misliš da nije pravo vreme za ulazak u Mentorstvo iz određenog razloga.

U potpunosti te razumemo, jer se svi nađemo u takvim situacijama.

Ali, to je zapravo NAJBOLJE vreme kada možeš početi, jer ako uspeš u takvoj situaciji, to samo znači da za tebe izgovori ne postoje.

Osim promene životnog stila, naučićeš se bolje nositi s teškim i izazovnim situacijama u životu – jer na kraju, to je život i događa se svima. Neki to koriste kao izgovor, a neki kao priliku.

Zato se u ovom programu pored samo treninga i ishrane, fokusiramo i na tvoju organizaciju. Pomoći ćemo ti da organizuješ svoje vreme i posložiš svoje prioritete.

Jedini razlog zašto ne trebaš krenuti sada, u ovoj situaciji, je ako želiš ostati tu gde jesi i nisi spremana da menjaš svoje navike.

Strah je normalan osećaj kada donosiš odluku za nešto što nisi nikada do sada radila, a pogotovo kada je u pitanju određeno ulaganje.

Ako se plašiš da ti se ovo neće isplatiti ili da nećeš raditi ono što dobiješ u našim planovima – prvo se trebaš pitati ZAŠTO je ovo tebi bitno? To ćemo te svakako pitati i mi jer ako nemaš dovoljno jak razlog ZAŠTO želiš postići određenu promenu ne postoji program ili mentorstvo koje će ti pomoći.

Kada znaš odgovor na to pitanje, razmisli još o sledećem – šta je najbolje, a šta je najgore što se može dogoditi ako se odlučiš da kreneš sa svojom promenom?

Odgovor na ovo drugo znamo i mi, a i ti sama – vratićeš se na isto gde si i sada, ali uz nove informacije i spoznaje o sebi i stvarima koje su ti potrebne za promenu koju želiš – što na kraju i ne zvuči tako loše.

Ali, mi želimo da ti se dogodi ono najbolje – da ostvariš promenu o kojoj sanjaš i da počneš živeti novi život – zadovoljna svojim izgledom, ali i osećajima koje će to pokrenuti u tebi. To je ono najbolje što ti se može dogoditi.

Hiljade žena su uspele – možeš i ti. Nemoj se plašiti boljeg. Veći strah treba da imaš od pomisli da uvek ostaneš tu gde jesi i ne menjaš ništa.

ODABERI NA KOJI NAČIN ŽELIŠ DA TE KONTAKTIRAMO

Scroll to Top